top of page

Energetische massages (gekleed)

Een energetische massage (gekleed) is een heerlijk ontspannende massage die naast het fysieke lichaam ook op het mentale, emotionele, energetische en spirituele lichaam zal werken. Er wordt op een holistische manier gewerkt, alles wordt als 1 geheel beschouwd. Er wordt gebruik gemaakt van de universele energie. 

Energieblokkades vrij maken

Alles wat we meemaken in ons leven, wordt opgeslagen in ons lichaam. Waardoor er energieblokkades kunnen ontstaan. Hierdoor kan je vermoeid geraken, ben je minder in balans, kan je minder goed slapen, kunnen er kwaaltjes optreden, heb je fysieke pijnen,... De energie blokkades die zijn ontstaan in jouw lichaam worden losgemaakt tijdens de massage. De energie die hierdoor vrijkomt, zal langs het lichaam van Leen verwijderd worden via ontladingen/releases (energetisch geeuwen, een soort boeren vanuit de keel,...).

Het ervaren van een energetische massage

Deze massage kan ervaren worden als diepe ontspanning, als innerlijke rust, als therapie, als lichaamswerk, als heling, als trauma heling, een innerlijke reis of als een sjamanistische sessie. 

 

Zelfhelend vermogen

Na het ontvangen van een energetische massage zal jouw zelfhelend vermogen geactiveerd worden. Jij bent in staat om jezelf terug "heel" te maken. 

Tips om jouw gedachten te verminderen

Tijdens de massage is het heel normaal dat je gedachten zal hebben. Er zijn wat trucjes om niet te verdwalen in gedachten en meer te kunnen zakken in jouw lichaam. Leg jouw focus/aandacht op het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt. Daarnaast worden er op het lichaam yoga kussens gelegd die zorgen voor zwaarte waardoor je gemakkelijker in het lichaam kan zakken en ontspannen. Je kan ook jouw ademhaling "sturen" naar het lichaamsdeel dat aangeraakt wordt tijdens de massage. 

Na de massage

Aangezien er wat energieblokkades zullen losgemaakt zijn na de massage, is het belangrijk dat de afvalstoffen verwijderd worden uit jouw lichaam. Daardoor drink je best veel water of thee na een sessie (geen alcohol). Als je na de sessie nog vragen mocht hebben of graag wilt delen hoe jouw lichaam reageert, mag je me altijd een berichtje sturen of bellen. Wat jouw lichaam je dan ook zou laten voelen, dit is volstrikt normaal en vertrouw er maar op dat dit ok is. Tijdens een energetische massage worden onbewuste stukken bewust gemaakt. Waardoor het lichaam in transformatie gaat. 

Voor wie

Een energetische massage (gekleed) is geschikt voor vrouwen, mannen en jongeren vanaf 10 jaar.

Tarieven

Een sessie van 60 minuten = 60 EUR

Een sessie van 90 minuten = 80 EUR

Een sessie van 120 minuten = 100 EUR

Betalen kan zowel cash, via payconiq, de bonsai of de banking app.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn beschikbaar voor het bedrag naar keuze. 

Afspraak inplannen

Je kan een afspraak inplannen op dinsdag, donderdag of vrijdag (overdag of 's avonds).

Een afspraak kan gemiddeld ingepland worden tussen 1 dag op voorhand en 2 weken. 

Je kan me even opbellen of een bericht sturen via whatsapp of een sms'je.

+32 (0)498 29 86 90

info@puurleenpuurleven.be

Reviews

"Leen heeft een hele kalmerende praktijkruimte, heeft me heel warm ontvangen en op een veilige manier uitgelegd hoe de behandeling ging verlopen. Ik had veel spanning in mijn lichaam en tijdens de behandeling voelde ik spanning afvloeien. Ze gebruikt ook verschillende tools die kalmerend werken. de dag erna voelde ik me energiek, fit en blij. Mijn behandeling bij Leen was een meerwaarde! Dankjewel Leen." (Jolien - uit Houthalen)

"Wat een fijne ervaring.

Ik voelde me op mijn gemak, kon mezelf zijn en kon even helemaal inchecken bij mezelf. 

Het was even wennen om me die volledige ontspanning toe te laten maar op het einde voelde ik me terug opgeladen."  (Margo - uit  Kortenberg)

"Enkele weken geleden had ik het geluk een gratis energetische massage te winnen bij Puur Leen Puur Leven in Lier. Ik had al ervaring met accupunctuur en probeer af en toe is een meridiaan te stretchen. Dus was ik en mijn lijf maar al te blij dat we middels zachte aanrakingen energetische blokkades konden laten opheffen. Leen ontvangt je in een praktijkruimte die straalt van sereniteit en harmonie. Rust vlijt er zich tegen je aan. Ik voelde me er ontspannen en helemaal op mijn gemak. Leen heeft de gave om zich in haar kwetsbaarheid en enthousiasme open te stellen en tegelijk jou uit te nodigen hetzelfde te doen. Haar handen voelen intuïtief aan waar blokkades zitten. Vervolgens geef ze zich helemaal over aan het moment en weet ze je energy flow terug aangenaam te doen stromen. 

Ik ging naar huis met een fijn gevoel... terug denkend aan deze ervaring voel ik het effect nog na in mijn lijf... ik kan haar ten zeerste aan beleven." (Maarten - uit Kapellen)

thumbnail_IMG-1594.jpg
thumbnail_IMG-1595.jpg
thumbnail_IMG-1593.jpg
bottom of page