top of page

Reviews

"Leen heeft een hele kalmerende praktijkruimte, heeft me heel warm ontvangen en op een veilige manier uitgelegd hoe de behandeling ging verlopen. Ik had veel spanning in mijn lichaam en tijdens de behandeling voelde ik spanning afvloeien. Ze gebruikt ook verschillende tools die kalmerend werken. de dag erna voelde ik me energiek, fit en blij. Mijn behandeling bij Leen was een meerwaarde! Dankjewel Leen." (Jolien - uit Houthalen)

"Wat een fijne ervaring.

Ik voelde me op mijn gemak, kon mezelf zijn en kon even helemaal inchecken bij mezelf. 

Het was even wennen om me die volledige ontspanning toe te laten maar op het einde voelde ik me terug opgeladen."  (Margo - uit  Kortenberg)

"Enkele weken geleden had ik het geluk een gratis energetische massage te winnen bij Puur Leen Puur Leven in Lier. Ik had al ervaring met accupunctuur en probeer af en toe is een meridiaan te stretchen. Dus was ik en mijn lijf maar al te blij dat we middels zachte aanrakingen energetische blokkades konden laten opheffen. Leen ontvangt je in een praktijkruimte die straalt van sereniteit en harmonie. Rust vlijt er zich tegen je aan. Ik voelde me er ontspannen en helemaal op mijn gemak. Leen heeft de gave om zich in haar kwetsbaarheid en enthousiasme open te stellen en tegelijk jou uit te nodigen hetzelfde te doen. Haar handen voelen intuïtief aan waar blokkades zitten. Vervolgens geef ze zich helemaal over aan het moment en weet ze je energy flow terug aangenaam te doen stromen. 

Ik ging naar huis met een fijn gevoel... terug denkend aan deze ervaring voel ik het effect nog na in mijn lijf... ik kan haar ten zeerste aanbeleven." (Maarten - uit Kapellen)

bottom of page