top of page

Reviews

"Voel je herboren en vol energie na een behandeling bij deze topper! Tijd voor jezelf nemen en tot rust komen zalig toch? Puur Leen is puur genieten! Vertel het verder." (Assia)

"Leen heeft een hele kalmerende praktijkruimte, heeft me heel warm ontvangen en op een veilige manier uitgelegd hoe de behandeling ging verlopen. Ik had veel spanning in mijn lichaam en tijdens de behandeling voelde ik spanning afvloeien. Ze gebruikt ook verschillende tools die kalmerend werken. de dag erna voelde ik me energiek, fit en blij. Mijn behandeling bij Leen was een meerwaarde! Dankjewel Leen. (Jolien - uit Houthalen)

"Wat een fijne ervaring.

Ik voelde me op mijn gemak, kon mezelf zijn en kon even helemaal inchecken bij mezelf. 

Het was even wennen om me die volledige ontspanning toe te laten maar op het einde voelde ik me terug opgeladen."  (Margo - uit  Kortenberg)

"Het was een mooie, rustgevende en verrijkende ervaring." (Anja - uit Mechelen) 

"Toen ik Leen vrij recent leerde kennen, klikte het meteen. Precies of we elkaar reeds jaren kenden. Toen ze me zei dat ze was gestart met haar eigen zaak waarin ze een energetische massage aanbiedt, voelde ik me meteen geroepen. Mijn lichaam gaf me een indicatie dat het hier nood aan had. Echter had ik dit nog niet eerder in mijn leven meegemaakt en wist ik niet goed wat ik me er bij voor kon stellen. Dus ik was benieuwd, maar wist in zekere zin dat het bij Leen volledig goed en veilig voelde. Mijn gevoel werd ingelost. Je wordt bij binnenkomst meteen hartelijk ontvangen met een drankje en wegwijs gemaakt met wat de massage juist inhoudt. Leen laat je eerst tot rust komen na een hectische dag of rit om daarna volledig in jezelf te keren en te aarden met Moeder Natuur, ideaal voor een hoogsensitief persoon als ik. Je kan verder uit een heel gamma essentiële oliën kiezen die het beste bij je passen op dat moment. Leen laat je hierin volledig vrij en hecht enorm veel waarde wat JIJ wilt als persoon en wat op dat moment voor JOU goed voelt. Ze doet er dan ook alles aan opdat je volledig tot jezelf kan komen. De massage wordt met veel zachtheid gegeven. Na de massage voelde ik me opgelucht en ontladen. Ik voelde rust, helemaal zen. Leen geeft je daarna nog ruim de tijd om opnieuw tot het hier en nu te komen. Tijdens het schrijven van deze review komen er steeds drie woorden in me naar boven, met name warmte, zachtheid en passie. Deze drie woorden omkaderen de praktijk die belichaamt wie Leen puur is. Met deze zin sluit ik graaf af. 'Wauw, wat een prachtpraktijk, een ideale plek om volledig tot rust te komen in deze gehaaste samenleving!' Liefs." (Jasmien - uit Lille)

Logo puur leen puur leven_edited.jpg

Een moment van pure ontspanning voor jezelf

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page