top of page

Macramé workshops

Zin om samen in groep jouw eigen macramé creatie te maken? Dan ben je van harte welkom bij de macramé workshop bij puur leen puur leven in Lier.

Macramé plantenhanger ~ wandhanger ~ vlaggenlijn

Je kan kiezen om een macramé plantenhanger, wandhanger of vlaggenlijn te maken. Tijdens de workshop leer ik jullie verschillende knopen in macramé en begeleid ik jullie. De workshop zal doorgaan met maximum 6 personen en duurt 3 uur. Iedereen is welkom vanaf 10 jaar. Je hoeft geen creatief type te zijn, iedereen kan macramé :). 

Locatie

De locatie is bij mij thuis in de Vredelaan 11 bus 1 in 2500 Lier. Slechts 550 meter van het station in Lier. 

Prijs

De prijs is 50 EUR per persoon. Dit is voor workshop gedurende 3 uur, het macramé koord, ander materiaal, drankje & knabbel. Je zal betalen aan het einde van de workshop. Dit kan zowel cash, via payconiq, via de bonsai of mobile banking app. 

Data

Vrijdag 6 oktober van 10u - 13u

Zelf data kiezen

Je kan ook zelf een voorstel doen voor een datum. Dit kan zowel door de week als in het weekend op volgende tijdstippen 10u - 13u, 13u30 - 16u30 of 19u - 22u.

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor de macramé workshop via een berichtje of een mailtje.

+32 (0)498 29 86 90

info@puurleenpuurleven.be

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen voor een macramé workshop zijn beschikbaar.  

 

Macramé workshop privé

Wil je graag een privé macramé workshop volgen met jouw vriendinnen/vrienden, jouw familie, jouw collega's,...? Wil je graag een macramé workshop organiseren voor een verjaardagsfeestje, voor een vrijgezellen feest, als teambuilding,...?

 

Dit kan zeker. Dan bespreken we samen een datum en de prijs. Dit kan zowel overdag als 's avonds, door de week of tijdens het weekend. Zowel bij mijn thuis als op verplaatsing is dit mogelijk. 

Je kan me contacteren via een berichtje +32 (0)498 29 86 90 of een mailtje info@puurleenpuurleven.be.

thumbnail_IMG_0588.jpg
thumbnail_IMG_0076.jpg
thumbnail_IMG_9255.jpg
thumbnail_IMG_0412.jpg
IMG-1355.jpg
bottom of page