top of page

Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel is een verbindende bijeenkomst waarbij een aantal vrouwen (ongeveer 4 à 8) samen komen om te delen en te helen. Wij als vrouwen zitten dan samen in een cirkel en creëren samen een 'open & sacred space' (open & heilige ruimte) waarin iedere vrouw de ruimte krijgt om in alle veiligheid haar verhaal te delen, uit te wisselen, te leren en te groeien. Je kan gewoon vrouw zijn. Jouw kracht en kwetsbaarheid kan je hier helemaal tonen. Breng jezelf, jouw talenten, jouw passies, jouw ervaringen, jouw wijsheid en jouw alles mee. We kunnen zoveel leren van elkaar. 

De vrouwencirkel is gebouwd uit liefde, vertrouwen en zonder oordelen. De cirkel kan aanvoelen als een stukje therapie, vriendschap en sisterhood. Je voelt je minder alleen in het dealen met de uitdagingen van het leven en wordt geïnspireerd door hoe de andere vrouwen hiermee omgaan. Zelfs de momenten buiten de vrouwencirkel blijft de energie van de vrouwen om je heen voelbaar. Je voelt je krachtiger en gesteund. 

Altaar

In het midden van de cirkel maken we klein altaar. Dit kan bestaan uit kaarsen, edelstenen, kruiden, bloemen en andere persoonlijke voorwerpen die je kracht geven. Voordat de vrouwencirkel plaatsvindt, reinig ik de ruimte met salie en palo santo. Daarmee zorg ik voor een zuivere en heldere energie, wat belangrijk is voor het proces. 

Programma

De vrouwencirkel verloopt als volgt. Het openen van de vrouwencirkel, de sacred values voorlezen, een orakelkaart trekken, creatief zijn of zelf massage, deelronde, begeleide meditatie, deelronde en het sluiten van de vrouwencirkel. Er wordt elke vrouwencirkel met een ander thema gewerkt.

Data

De vrouwencirkels zullen 2 keer per maand doorgaan. Afwisselend op zondag en woensdag. Je kiest zelf wanneer je erbij wilt zijn. 

Elke 2de zondag van de maand van 15u - 17u

08/10/2023

12/11/2023

10/12/2023

Elke 3de woensdag van de maand van 19u - 21u

20/09/2023 thema "handen"

18/10/2023

15/11/2023

20/12/2023

Meebrengen

Je kan iets puur meebrengen om te eten en/of te drinken. Dit kan pure chocolade zijn, noten, dadels, fruit, iets zelfgemaakt,... Dit consumeren we samen tijdens de cirkel.

Een vrije bijdrage mag je schenken. Volg vooral je gevoel. 

Je mag iets persoonlijk meebrengen voor het altaar, iets dat je kracht geeft of jouw typeert.

Draag liefst comfortabele kledij, je kan een meditatie kussentje en/of dekentje meebrengen. 

 

Deelnemen

Wil je graag meedoen aan de vrouwencirkel? Stuur me dan een berichtje of een mailtje

+32 (0)498 29 86 90

info@puurleenpuurleven.be

thumbnail_IMG_0658.jpg
thumbnail_IMG_9390.jpg
thumbnail_IMG-1831.jpg
thumbnail_IMG_0638.jpg
bottom of page