top of page

Vrouwencirkel

Al een tijdje heb ik de wens en het verlangen om een vrouwencirkel te begeleiden. De plek waar ik nu woon, is een plek die "roept" om vrouwen te laten samen komen en te verbinden. Graag nodig ik jullie uit voor de eerste reeks vrouwencirkel die ik zal organiseren en begeleiden van april tem juli 2023. Ik vind het super spannend. Ik omarm mijn angst, ik zak in vertrouwen en ik laat alle emoties en gevoelens toe die ik in de komende weken zal ervaren en voelen. Jij bent als unieke vrouw heel welkom op de vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een verbindende bijeenkomst waarbij een aantal vrouwen (ongeveer 3 à 10) samen komen om te delen en te helen. Wij als vrouwen zitten dan samen in een cirkel en creëren samen een 'open & sacred space' (open & heilige ruimte) waarin iedere vrouw de ruimte krijgt om in alle veiligheid haar verhaal te delen, uit te wisselen, te leren en te groeien. Je kan gewoon vrouw zijn. Jouw kracht en kwetsbaarheid kan je hier helemaal tonen. Breng jezelf, jouw talenten, jouw passies, jouw ervaringen, jouw wijsheid en jouw alles mee. We kunnen zoveel leren van elkaar. 

De vrouwencirkel is gebouwd uit liefde, vertrouwen en zonder oordelen. De cirkel kan aanvoelen als een stukje therapie, vriendschap en sisterhood. Je voelt je minder alleen in het dealen met de uitdagingen van het leven en wordt geïnspireerd door hoe de andere vrouwen hiermee omgaan. Zelfs de momenten buiten de vrouwencirkel blijft de energie van de vrouwen om je heen voelbaar. Je voelt je krachtiger en gesteund. 

In het midden van de cirkel maken we klein altaar. Dit kan bestaan uit kaarsen, edelstenen, kruiden, bloemen en andere persoonlijke voorwerpen die je kracht geven. Voordat de vrouwencirkel plaatsvindt, reinig ik de ruimte met saliie en palo santo. Daarmee zorg ik voor een zuivere en heldere energie, wat belangrijk is voor het proces. 

Data

zondag 9 april 2023 -> thema "de lente"

zondag 7 mei 2023

zondag 4 juni 2023

zondag 2 juli 2023

vrouwencirkel van 14u - 17u

welkom vanaf 13u30

Locatie

puur leen puur leven

Vredelaan 11

2500 Lier

Bijdrage

- Hier hangt geen prijskaartje aan vast. Je pure zelf meebrengen, is een zeer waardevolle bijdrage. 

- Je kan wel iets puur meebrengen om te eten en/of te drinken. Dit kan pure chocolade zijn, noten, dadels, iets zelfgemaakt, thee,... Dit consumeren we samen tijdens de cirkel. 

- Je mag iets persoonlijk meebrengen voor het altaar.

- Draag liefst comfortabele kledij, je kan een meditatie kussentje en/of dekentje meebrengen. 

Wil je graag meedoen aan de vrouwencirkel

Stuur me dan een berichte of een mailtje +32 (0)498 29 86 90 of info@puurleenpuurleven.be.

Veel liefs & warme knuffel,

Leen

bottom of page