top of page

Over Leen

Ik ben Leen Mertens, de natuurlijke kracht achter puur leen puur leven. Ik ben lief, gevoelig, enthousiast, creatief en aards.

In maart 2018 ben ik voor de 1ste keer uitgevallen op het werk. Toen ben ik na 1 maand "ziekteverlof", terug gaan werken. In januari 2020 ben ik terug gecrasht op het werk, toen was ik Finance Consultant (boekhoudster). Vanaf dan heb ik de tijd genomen en ben ik mijn persoonlijke pad beginnen te bewandelen naar zelf ontwikkeling en groei. Aan de zijlijn werd ik begeleid door een lichaamsgerichte therapeute. Muriel heeft me de helende kracht en schoonheid van lichaamswerk leren kennen. 

 

Om terug te leren voelen in mijn lichaam ben ik naast het ontvangen van lichaamswerk zelf gestart met het geven daarvan aan een bijzondere vrouw. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn en belangrijk het is om terug te kunnen voelen in je lichaam en ook spanning en blokkades te laten losmaken om je zo weer energieker en fitter te voelen. Na een tijdje zelf lichaamswerk te geven, bleek ik een nieuwe passie te hebben gevonden dat eigenlijk mijn natuurlijke talent is.  Mensen zeggen dat ik magische handen heb. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen genoten. Vooral leer ik het meeste door ervaring. Tijdens elke behandeling die ik geef, groei ik daar weer in. Op 1 juli 2022 ben ik dan gestart als Energetisch massage therapeute in Perk, ondertussen ben ik verhuisd naar Lier sinds november 2022. 

Ik woon in Lier in een karaktervol huisje op het gelijkvloers met een gezellige tuin. Mijn praktijkruimte, of beter mijn paradijsje, is hier ook. Als je mijn huisje binnenkomt, kom je terecht in mijn bloemenkamer (living), daaraan grenst mijn aardende kamer (veranda met muren in leem). Voor mij zijn mijn huis en mijn praktijkruimte een warme & veilige plek. Het weerspiegelt ook wie ik ben. Je bent hier van harte welkom.       

Een fijn weetje. Het logo van puur leen puur leven heb ik zelf getekend. Dit is de levensboom (Tree of Life) met extra veel wortels zodat die boom goed geaard is en stevig in de grond staat. In het woord leven zit mijn naam leen. De V staat voor Veiligheid, Verbinding en Vrijheid. Eén van de blaadjes in de boom is een rood hartje. Het belangrijkste voor mij in het contact met mensen en klanten is dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn bij mij. Hun pure, echte zelf. 

Mijn passie is om vrouwen, mannen & jongeren in alle puurheid en veiligheid tot innerlijke rust te brengen via mijn handen tijdens een energetische massage (gekleed). Wie weet tot binnenkort. 

Lieve groetjes, Leen 

IMG-7174.jpg
leen schaduw_edited.jpg
macrame.jpg
leen in het bos.jpg
bottom of page