top of page
foto zon.jpg

Over Leen

Aangenaam, ik ben Leen Mertens, de natuurlijke kracht achter puur leVen. Ik ben lief, enthousiast, gevoelig, creatief en aards.

 

Mijn lichaam was opgebrand

Graag deel ik mijn verhaal met jou. Als jonge studente heb ik bedrijfsbeheer gestudeerd en heb ik 15 jaar gewerkt als boekhoudster in de privé sector. In maart 2018 ben ik voor de 1ste keer uitgevallen op het werk. Na 1 maand "ziekteverlof" dacht ik dat ik terug klaar was om te gaan werken en ik deed dit ook. Maar mijn lichaam liet een klein 2 jaar later voelen dat het opgebrand was. In januari 2020 crashte ik voor de 2de keer op het werk. Toen was ik actief als Finance Consultant. 

Start aan mijn persoonlijke ontwikkeling

Dat was het moment van de ommekeer. Ik heb de kans gekregen en genomen om aan mezelf te werken, mijn persoonlijke ontwikkeling te starten.

Wat heb ik meegemaakt? Wie ben ik eigenlijk? Wat vind ik belangrijk? Wat past bij mij? Wat heb ik nodig? Hoe kan ik me terug energieker voelen? Hoe kan ik terug in mijn lichaam aanwezig zijn? Hoe kan ik terug leren voelen? 

Lichaamsgerichte therapie

Ik ben gestart met lichaamsgerichte therapie (lichaamswerk). Naast het praten, werd er vooral op het lichaam gewerkt. De energieblokkades die zijn ontstaan in mijn lichaam gedurende vele jaren, werden een stuk losgemaakt. Voor mij was en is dit lichaamswerk zo helend, krachtig, waardevol en heeft me meer energie gegeven. Mijn therapeute stelde voor om zelf lichaamswerk uit te wisselen met iemand anders om zo terug te leren voelen.

Terug leren voelen in mijn lichaam

Dat deed ik ook. Ik wisselde lichaamswerk uit met een bijzondere vrouw. Ik heb daarnaast wat cursussen gevolgd vooral uit interesse en voor mijn eigen proces zoals energetisch therapeute, oorkaarsen massage, klankschalen massage, aura-& chakra healing,... Ik bleef ook lichaamswerk geven aan die ene persoon en ook aan andere vrouwen. Zo deed ik elke keer ervaring op.

Mijn natuurlijke talent ontdekt

Toen bleek ik mijn nieuwe grootste passie te hebben gevonden dat eigenlijk ook wel mijn natuurlijke talent is. Verschillende mensen vertelden mij "Leen, jij hebt magische & helende handen". Zo startte ik op 1 juli 2022 als Energetisch massage therapeute. Daarnaast ben ik in april 2023 ook gestart met het begeleiden van vrouwencirkels en het geven van macramé workshops. Ik ben super dankbaar dat ik deze 3 grote passies mag beleven samen met jullie. 

Mijn praktijkruimte ~ Mijn tempel

Ik woon in Lier in de Vredelaan, in een huisje met een ziel op het gelijkvloers. Eerst kom je de gang binnen, vervolgens kom je terecht in de ruimte van puur leVen. In deze kamer worden de holistische massages gegeven, komen we samen voor de vrouwencirkels of worden de macramé workshops gegeven. Een magische plek waar ik zelf ook mijn innerlijk werk doe. Je bent hier van harte welkom.   

Mijn zelfzorg

Ik blijf nog steeds mijn persoonlijke pad bewandelen. Ook ontvang ik zelf 1 à 2 massages of lichaamswerk per maand om nog beter te kunnen voelen en vooral de blokkades te laten losmaken, steeds op een dieper niveau. Mijn eigen proces heeft ook weer weerspiegeling in de holistische massages die ik geef.

Mijn logo

Een fijn weetje. Het logo van puur leVen heb ik zelf getekend. Dit is de levensboom (Tree of Life) met extra veel wortels zodat die boom goed geaard is en stevig in de grond staat. In het woord leven zit mijn naam leen. De V staat voor Veiligheid, Verbinding en Vrijheid. Eén van de blaadjes in de boom is een rood hartje.

Je mag helemaal je "pure" zelf zijn

Het belangrijkste voor mij in het contact met mensen en klanten is dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn bij mij. Hun pure, echte zelf. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Lieve groetjes, Leen 

bottom of page